Takarítás

szolgáltatás

A DGE Consulting Zrt. a takarítási szolgáltatások új szintjét nyújtja ügyfeleinek. Megértjük, hogy a tisztaság és a rendezettség alapvető fontosságú a munkahelyi hatékonyság és a pozitív üzleti benyomások szempontjából, ezért kiválóan képzett takarító személyzetet biztosítunk a bármely irodahát számára!

Szolgáltatásaink a napi takarítástól az összetett takarítási feladatokig terjednek, beleértve az irodaépületek, tárgyalók, közös terek, WC-k, konyhák és sok más terület takarítását. Az általunk végzett munka magában foglalja az alapos tisztítást és fertőtlenítést is, amely különösen fontos a jelenlegi egészségügyi környezetben.

A DGE Consulting Zrt. szakértelme a takarítási szolgáltatásokban azt jelenti, hogy hatékonyan kezeljük a takarítási feladatokat, minimálisra csökkentve a zavarokat és biztosítva, hogy a munkahely mindig tiszta és rendezett legyen. A takarító személyzetünk nem csak a tisztaságra és a rendben tartásra összpontosít, hanem arra is, hogy a munkaterület egészséges és biztonságos legyen.

Vállalatunk azonban nem csak a takarításban nyújt magas színvonalú szolgáltatást, hanem a környezetvédelemre is nagy hangsúlyt fektet. Az öko-barát takarítószerek és -technológiák használata mellett törekszünk a hulladék minimalizálására és az újrahasznosításra, amennyire csak lehetséges.

Megbízóink igényei alapján vállaljuk objektumaik belső- külső takarítási szolgálatának ellátását, kézi, vagy gépi erővel.

szolgáltatások: 

  • napi takarítás 
  • heti takarítás
  • nagytakarítás, 
  • "pipere takarítás", 
  • udvar és hó eltakarítás, 

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva!