Szállítmánykísérés

szolgáltatás

Szállítmánykísérés üzletágunkban vállalunk bel-, és külföldi szállítmánykísérést, akár az élőerős szolgáltatáson felül GPRS felügyelettel ellátva is.

A szállítmánykísérés, a feladat összetettségétől függően történhet a Megbízó gépjárművével, azt kiegészítendő kísérő gépjármű/gépjárművekkel, illetve csak az általunk biztosított teher és személygépjárművekkel. Gépjárműveink mobil kommunikációs eszközökkel folyamatos kapcsolatot tartanak egymással. A szállítási útvonal, másodlagos, esetlegesen harmadlagos útvonal megtervezését Megbízotti díjunkba foglalva, ingyenesen biztosítjuk Megbízónk részére. Szállítmánykísérési munkánk során a szolgáltatás teljesítéséről folyamatosan tájékoztatjuk Megbízónkat, szorosan együttműködve annak kapcsolattartójával. Munkáink során a Megbízóval egyeztetve a cég szakmai felelősségbiztosítását a szállítmány értékének megfelelően módosítjuk.

Munkatársaink a vagyonvédelmi pénz-, és értékszállítói szakmában eltöltött hosszú időszaknak köszönhetően több évtizedes szállítmánykísérési múlttal rendelkeznek mind Magyarország, mind az Európai Unió és egyéb keleti országokra vonatkozóan.

Szükség esetén vállaljuk nagyobb értékű szállítmánykísérés fegyveres biztosítását, bel-, és külföldön egyaránt, a megfelelő szervezési és rákészülési idő függvényében.

Képek munkáinkból

Fegyveres szállítmánykíséret
Fegyveres szállítmánykíséret
Szállítmány biztosítása
Szállítmány biztosítása
Szállítmány biztosítása

Kérjen ajánlatot még ma!