Rendezvénybiztosítás

szolgáltatás


A rendezvénybiztosítás az adott rendezvény jellege, létszáma, helyszíne és annak biztonsági környezete alapján elkészített biztosítási tervre támaszkodó, olyan biztosítási feladatok összehangolt ellátása, melyek biztosítják a rendezvény zavartalan lebonyolítását. 

Meghatározó feladatként értékeljük a rendezvény területére történő beléptetés szakszerű és biztonsági kockázatoknak megfelelő végrehajtását, továbbá a belépési jogosultságok vizsgálatát. Képzett és felkészített munkatársaink magas szakmai színvonalon, szakszerűen és hatékonyan képesek végrehajtani a rendezvénybiztosítási feladatokat, melyek a következő elemekből állhatnak:

  • fémdetektoros ruházat-, és csomagátvizsgálás;

  • belépési jogosultság vizsgálat;

  • rendezvényen belüli zónák biztosítása;

  • kiemelt személyek védelme;

  • tűzriadó, vagy egyéb rendkívüli esemény során a kiürítés támogatása;

  • ideiglenesen elkobzott személyes tárgyak regisztrálása, tárolása;

  • rendezvényt zavaró magatartások észlelése, figyelmeztetés, kikísérés;

  • gyanús körülmények, előkészületek észlelése, válaszreagálása.

Rendezvénybiztosítási vezetőink több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek, és a rendezvények jellegét tekintve szinte az összes előforduló rendezvény-típussal kapcsolatosan felkészültek, az aktuális biztonsági kockázatokkal tisztában vannak.

Rendezvénybiztosítási tervet minden rendezvényünkre készítünk, mely dokumentum összeállítása az adott rendezvény jellege alapján történik, és Megbízóink jóváhagyásával kerül használatba.

A napjainkban tapasztalható biztonsági fenyegetések kiszélesedtek, melyek az események intenzitása és a különböző módszerek tekintetében is megmutatkoznak, így a magánbiztonsági szektornak kiemelt figyelmek kell fordítani az aktuális információk elemzésére, értékelésére, hogy a rendezvénybiztosítási tervezés minimalizálja azoknak a körülményeknek az előfordulását, melyek veszélyeztethetik a rendezvény biztonságos lebonyolítását.

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva!