Élőerős vagyonvédelmi 

szolgáltatás

A DGE Consulting Zrt. bármilyen objektum élőerős vagyonvédelmi szolgáltatását képes ellátni a Megbízói igényeknek és hatályos jogszabályoknak megfelelő biztonsági szintet nyújtva!

Specializált szakmai területeink a termelő üzemek és ipari megbízók, valamint az irodaház üzemeltetői szféra, de bármilyen gazdasági egység telepének, objektumának, ügyfélszolgálati vagy kereskedelmi egységének, azok építkezéseinek, társasház- vagy magánház építkezés, közterületi építés és útépítés őrzését elvállaljuk, felszervezzük és minőségi vagyonvédelmi szolgáltatást nyújtunk.

Az eltérő objektumok őrzésének biztonsági szintjét mindig Megbízónkkal együtt, közösen határozzuk meg.

Árajánlatkérést követően szakembereink a helyszínen bejárást folytatnak le, a szerződéshez szükséges mértékben egy biztonsági auditot készítenek feljegyzéssel, fényképekkel. Szerződéskötést követően a biztonsági audit dokumentációját ingyenesen Megbízónk rendelkezésére bocsájtjuk. A helyszíni bejáráson és a Biztonsági Auditon tapasztaltak alapján egyeztetünk Megbízónkkal, majd az összes releváns adat, tény alapján - Szolgálati Utasítást készítünk az adott objektumra vonatkozóan. A Szolgálati Utasítás, mint előíró jellegű dokumentum tartalmazza az őrizendő objektumra vonatkozó összes lényegi információt, a biztonsági szolgálatra vonatkozó adatokat, a védelmi szolgáltatás során szükséges valamennyi intézkedés pontos leírását és értesítési előírásokat, valamint a biztonsági szolgálat jogosultságait.

Élőerős vagyonvédelmi szolgáltatási helyeinket, Megbízónk igénye alapján, önköltségen GPRS alapú őr-járőrellenőrző rendszerrel szereljük fel és üzemeltetjük azt szerződésünk időtartama alatt. A Checkingsystem típusú őr-járőrellenőrző készülék minden nap reggel biztosítja az előző napi szolgálat járőrözési adatait a Szolgáltató, igény esetén a Megbízó részére is, email formátumban, ellenőrizhetően. Ezen adatok kiértékelését folyamatosan végezzük.

Megbízónk objektumának jellegétől, biztonsági szintjétől és az előírásoktól függően kialakított formaruhában, öltönyben, felszereléssel látják el vagyonőreink a feladatukat. Speciális esetben képesek vagyunk képzett kutyás vagyonőrökkel, vagy maroklőfegyverrel ellátott "fegyveres vagyonőrrel" élőerős vagyonvédelmi szolgáltatást nyújtani. Megbízónk objektumának több pontján, a szerződéskötést követően, minden esetben kihelyezzük cégünk tájékoztató tábláját a vagyonvédelmi szolgáltatásra vonatkozóan.

A DGE Consulting Zrt. dokumentációs rendszere megfelel a Minőségirányitási rendszerek szabvány előírásainak, évente auditáljuk cégünket. Folyamatos belső, heti vezetői értekezleten biztosítjuk Megbízóinkkal kapcsolatos, a szolgáltatási területeken észlelt információk feldolgozását, a szükséges megelőző és helyesbítő intézkedések meghozatalának döntési mechanizmusát.

Minden Megbízónk részére személyes kapcsolattartót (Területi vezetőt) biztosít cégünk, illetve a szerződés folyamán 24 órás elérhetőséget az adott szolgálati hellyel és cégünk központjának ügyeletével. Ennek érdekében minden szolgálati helyre saját mobil híradástechnikai eszközt mobiltelefon, URH) helyezünk ki önköltségen. Részünkre fontos a Megbízóval történő folyamatos, azonnali, bizalomra és szakmaiságra épülő bensőséges kontaktus, ezért 3 db. telefonszámon, 2.db. email címen, 1 db. fax számon és a kapcsolattartók részére külön kiadott elérhetőségeken tartjuk a kapcsolatot a gyakori személyes megbeszéléseken felül.

Szolgáltatási formáink élőerős őrzés szolgáltatásban:

 • üzemi és telephely őrzése,

 • irodaház őrzése,

 • porta és recepciós szolgálat,

 • járőrszolgálat,

 • ügyfélszolgálat őrzése,

 • kereskedelmi egység őrzése,

 • bank és pénzintézet őrzése,

 • képviselet őrzése,

 • magáningatlan őrzése,

 • állami és közüzemi objektum őrzése,

 • építkezések őrzése: magán építkezés, társasház építkezés, nagyértékű vonalas építkezések (létesítmények) őrzése,

 • objektum kutyás őrzése,

 • objektum fegyveres vagyonőrrel történő őrzése,

Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva!