Recepció

szolgáltatás

A DGE Consulting Zrt. a recepció szolgáltatás új szintjét nyújtja Ügyfeleinek. Cégünk elismeri, hogy a recepció nem csupán egy belépési pont, hanem az adott irodaház arculatát is képviseli, ezért kiválóan képzett, tapasztalt és profi recepciósokat biztosítunk a legmodernebb objektumok számára!

Tisztában vagyunk azzal, hogy az irodaházaknak pozitív benyomást kell nyújtaniuk az első perctől kezdve, mikor az Ügyfél belép az ajtón! A DGE Consulting Zrt. recepciósai nem csupán a hatékony munkavégzésre, hanem az ügyfelek különféle igényeinek kielégítésére is képesek.

Vállalatunk egyedi megközelítése az irodaház-recepciós szolgáltatásokban, egyesíti a magas színvonalú ügyfélszolgálatot a technológiai fejlettséggel, hogy biztosítsa a zökkenőmentes és hatékony működést. Képesek vagyunk olyan recepciós személyzetet biztosítani, amely a hagyományos szolgáltatásokat, például a belépés- és kilépés ellenőrzést, valamint a vendégek és Ügyfelek irányítását is!

A DGE Consulting Zrt. büszkén nyújt magas színvonalú, rugalmas és személyre szabott recepció szolgáltatásokat, amelyek elősegítik Ügyfeleink üzleti sikereit. Biztosítjuk, hogy a recepciósaink mindig naprakészek legyenek a legújabb technológiák, protokollok és legjobb gyakorlatok tekintetében, hogy mindig a lehető legmagasabb szolgáltatási színvonalat tudjuk nyújtani. Ha a DGE Consulting Zrt.-t választja, biztos lehet benne, hogy recepciója soha nem lesz gyenge láncszem az épületben!


Kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva!