Bemutatkozó

Vállalatunkról röviden

Tisztelt Megbízóink, leendő partnereink!


Engedjék meg, hogy röviden bemutassuk magánbiztonsági vállalkozásunkat. A DGE Zrt. magyar tulajdonú, magyarországi székhellyel és telephellyel rendelkező magánbiztonsági vállalkozás. A cég alapítása és a vezetői struktúra felállítása óta megkötött vállalkozási szerződéseink száma folyamatosan növekvő tendenciát mutat.

Szerződött partnereink között egyaránt megtalálhatók a magyar és külföldi érdekeltségbe tartozó kis-, közepes és nagyvállalatok, valamint közigazgatási intézmények. Vállalkozásunk minden olyan engedéllyel és egyéb okmánnyal rendelkezik, melyeket törvényi előírások határoznak meg a tevékenység alapvető feltételeiként (rendőrhatósági engedély, kamarai tagság, Nemzeti Biztonsági Felügyelet - Telephely biztonsági tanúsítvány, általános és szakmai felelősségbiztosítás, BRFK - maroklőfegyver tartási engedély, NATO beszállításra alkalmas határozat).

A DGE Zrt. tulajdonosai, szakmai vezetői (2 fő) több, mint 20 éves hivatásos és privát biztonsági szférában szerzett gyakorlattal és tapasztalattal rendelkeznek. Biztonsági tanulmányaikat hazai és külföldi felsőoktatási intézményekben végezték. Mindkettő vezető rendelkezik érvényes Nemzetbiztonsági ellenőrzéssel, átvilágítással.

A DGE Zrt. képzett, a vagyonvédelmi tevékenységhez előírt okmányokkal rendelkező személy- és vagyonőrökkel, recepciósokkal és egyéb munkatársakkal, valamint a kornak megfelelő technikai erőforrásokkal, felszerelésekkel biztosítja magas színvonalú biztonsági szolgáltatásait. Munkatársainkat folyamatosan tovább képezzük, amely során a változó jogszabályi környezetre, tűzvédelmi előírásokra, valamint az intézkedéstaktikai kérdésekre helyezzük a hangsúlyt.


Budapesti központunkban folyamatos ügyeleti szolgálat működik, amely 24 órában a Megbízóink és szolgáltatási területre vezényelt munkatársaink rendelkezésére áll. Az esetleges felmerült észrevételeket, igényeket, eseményeket telefonon, faxon, e-mailben, vagy személyesen is el lehet juttatni az ügyeleti szolgálat részére. Megbízóink részére Területi vezetőink 0-24 órás elérhetőséget biztosítanak szakmai kérdésekben. Minden munkahelyre saját híradástechnikai eszközt (mobiltelefon, URH) helyezünk ki, amely Megbízóink részére folyamatos elérést biztosít a szolgáltatási területtel.


Biztonsági szolgáltatásaink minőségének biztosításának érdekében munkatársainkat rendszeresen ellenőrizzük, mely munkafolyamat lehetőséget nyújt a Megbízókkal való személyes kapcsolattartásra, amely egy nagyon lényeges eleme üzletpolitikánknak.


A rendelkezésre álló erőforrásaink lehetővé teszik, hogy a magánbiztonsági szférában jellemző megbízásokat teljesíteni tudjuk, így tevékenységünk komplex módon lefedi azokat a vagyonvédelmi- és biztosítási feladatokat, melyek a legtöbb esetben szerződés tárgyát képezik.
DGE Zrt. vezetősége