Bemutatkozó


Üdvözöljük a DGE Consulting Zrt. weboldalán! Ha többet szeretne megtudni rólunk, akkor a legjobb helyen jár! 

A DGE Consulting Zrt. egy 100%-ban magyar tulajdonban lévő, magánbiztonsági szférában elhelyezkedő vállalkozás azzal a céllal, hogy ügyfélközpontú szolgáltatásaink segítségével kielégítsük partnereink igényeit és hosszantartó kapcsolatokat alakítsunk ki, melyek alappillérei a megbízhatóság, a szakértelem és az elégedettség.

Több mint kettő évtizedes tapasztalattal rendelkező vezetőségünk és szakértőink fókuszában a biztonság garantálása, az Ügyfelek igényeinek megfelelő megoldások, illetve a megbízható munkavégzés áll. Biztonsági tanulmányaikat olyan neves intézményekben végezték, mint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, Duke University, University of Maryland, Universiteit Leiden és Tel Aviv University. Kifejezetten relevánsnak tartjuk, hogy vezetőségünk összes tagja rendelkezik érvényes nemzetbiztonsági ellenőrzéssel, átvilágítással. 

Szerződött partnereink között egyaránt megtalálhatóak belföldi és külföldi érdekeltségbe tartozó kis-, közép-, és nagyvállalatok, továbbá közigazgatási intézmények széles spektruma is. Büszkék vagyunk arra, hogy vállalkozásunk minden olyan szükséges engedéllyel, illetve egyéb okmánnyal rendelkezik, amelyek elengedhetetlenek a törvényi előírások aspektusából. 

Engedélyeink, tanúsítványaink: 

  • Személy-, és vagyonvédelmi tevékenységi engedély

  • Nemzeti Biztonsági Felügyelet - Telephely biztonsági tanúsítvány

  • Általános és szakmai felelősségbiztosítás

  • BRFK - Maroklőfegyver tartási engedély

  • NATO beszállításra alkalmas határozat

  • ISO14001 - Környezetközpontú Irányítási Rendszer

  • ISO9001 - Minőségirányítási Rendszer

  • ISO27001 - Információbiztonsági Irányítási Rendszer

Szolgáltatásaink között megtalálhatóak személy-, és vagyonvédelmi szolgáltatások, recepció szolgáltatása, pénz-, és értékszállítás, trezorálás, rendezvénybiztosítás, szállítmánykísérés, illetve igény esetén takarítás. Bármelyik szolgáltatásunkat választja, a profi munkavégzés garantált. Annak érdekében, hogy Ügyfeleink minden esetben elégedettek legyenek, munkatársainkat frekventáltan továbbképzésben részesítjük, ezáltal lépést tudunk tartani a piaci trendekkel. Mindig napra készek tudunk lenni a változó jogszabályi környezettel, a tűzvédelmi előírásokkal és az intézkedéstaktikai kérdésekkel kapcsolatban, ebből adódóan a leghatékonyabban tudjuk biztosítani az Ügyfeleink által megrendelt szolgáltatásokat. 

A DGE Consulting Zrt.-nél fontosnak tartjuk a transzparens kommunikációs folyamatokat, mivel hisszük, hogy a személyes kapcsolattartás és a munkafolyamatok átláthatósága a hosszantartó kapcsolatok alappillérei. A személyes kapcsolattartás lehetővé teszi, hogy a leggyorsabban és a leghatékonyabban reagáljunk Ügyfeleink igényeire, ezáltal is kommunikálva a megbízhatóságot és az ügyfélközpontúságot, ami cégünket jellemzi. 

Fontosnak tartjuk 0-24 órás, budapesti központunkban működő ügyeleti szolgálatunkat, ami egész napos elérhetőséget biztosít Ügyfeleink számára. Az esetleges igényeket, észrevételeket továbbá emailen, telefonon vagy személyesen is el lehet juttatni hozzánk. Az elérhetőségeinket a kapcsolat menüpont alatt találja meg!

Várjuk megkeresését, ha Ön is csatlakozna elégedett Ügyfeleink közé - emeljük új szintre vállalkozását a védelem aspektusából! 

Üdvözlettel: